Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

27. 12. 2021. 11:12 >> 11:13

RANGNIK SAOPŠTIO

Marsijal želi da napusti Junajted

Fudbaler Mančester junajteda Antoni Marsijal izrazio je želju da napusti taj klub, ali za sada nema ponuda za njega, rekao je trener Ralf Rangnik.

"Razgovarali smo dugo u srijedu", rekao je Rangnik, otkrivajući želju ovog 26-godišnjaka da napusti Old Traford.

"Objasnio mi je da je u Junajtedu posljednjih sedam godina i da osjeća da je pravo vrijeme za promjenu i da ode u neki drugi klub. To je na neki način razumljivo, ali važno je i sagledati situaciju u klubu. Pandemija je, a imamo tri takmičenja u kojima i dalje imamo visoke ambicije i želimo da budemo što uspješniji", dodao je Rangnik, prenose britanski mediji.

Francuski reprezentativac je ove sezone počeo samo dvije utakmice u Premijer ligi i samo četiri u svim takmičenjima.

"Za sada, koliko znam, nije bilo ponuda za njega i sve dok je tako on će ostati u Junajtedu", rekao je Rangnik.

Marsijal je 2015. godine iz Monaka prešao u Mančester junajted. On je 2019. produžio ugovor koji ističe za tri godine, ali postoji i klauzula o nastavku saradnje na još godinu dana.

On je na 268 utakmica za Junajted postigao 79 golova, ali je pao u drugi plan nakon dolaska Kristijana Ronalda, Edinsona Kavanija i Džejdona Sanča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније