Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

15. 12. 2021. 12:16   >>  12:18

KORONA U KLUBU

Fudbaleri Junajteda se vraćaju treninzima

Fudbaleri Mančester junajteda počeće danas sa treninzima, nakon što je prethodno nekoliko igrača kluba bilo zaraženo korona virusom.

Nekoliko igrača Junajteda je zbog izbijanja korona virusa u ponedjeljak smješteno u samoizolaciju, a nakon obavljenih novih testova igrači, koji budu bili negativni moći će da se vrate treniranju, prenio je BBC.

Ranije je zbog korona virusa odložena utakmica 17. kola Premijer lige između Brentforda i Mančester junajteda.

Junajted bi narednu utakmicu trebalo da igra u subotu, na domaćem terenu protiv Brajtona.

Premijer liga je u ponedjeljak saopštila da je zabilježila rekordna 42 pozitivna slučaja u posljednjih nedjelju dana.

Pozitvni su na korona virus bili igrači Brajtona, Totenhema, Lestera, Aston Vile i Noriča, a utakmica 16. kola Premijer lige između Brajtona i Totenhema je takođe odložena.

Poslije uvođenja novih mjera u borbi protiv omikrona, novog soja korona virusa, Premijer liga je 9. decembra poručila klubovima da se vrate na vandredne mjere, uključujući socijalnu distancu i nošenje maski.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније