Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

06. 12. 2021. 17:51   >>  17:52

FINANSIJSKE MALVERZACIJE?

Predsjednik Sampdorije podnio ostavku nakon hapšenja

Predsjednik fudbalskog kluba Sampdorija Masimo Ferero podnio je ostavku na tu funkciju, saopštio je taj italijanski klub.

"Sa velikim zaprepašćenjem saznali smo da je danas izvršena mjera istražnog pritvora protiv Masima Ferera. To je bio zahtjev Državnog tužilaštva Paole, a u vezi sa događajima od prije mnogo godina", saopštila je Sampdorija.

"Međutim, da bi zaštitio interese drugih djelatnosti u kojima posluje, a posebno da bi izbjegao bilo kakve spekulacije u vezi sa Sampdorijom i svijetom fudbala, Ferero namjerava da formalizuje momentalnu ostavku", dodaje se u saopštenju.

Podsjetimo, agencija ANSA je prenijela da je Ferero jutros odveden u zatvor, dok je za još pet osoba određen kućni pritvor.

Italijanski mediji su ranije danas javili da je Ferero priveden zbog navodnih finansijskih malverzacija koje nijesu povezane sa klubom.

On je prije dva dana u intervjuu za Republiku rekao da je "umoran" i da traži investitore koji bi mogli da kupe klub.

Sampdorija je trenutno 15. na tabeli Serije A sa 15 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније