Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

01. 12. 2021. 23:37   >>  23:38

PREMIJER LIGA

Pobjede Čelsija i Sitija, "poker" Liverpula u Mersisajd derbiju

Fudbaleri Čelsija pobijedili su večeras u gostima ekipu Votforda sa 2:1, u utakmici 14. kola Premijer lige, a pobjede su upisali i Mančester siti i Liverpul.

Utakmica na Vikaridž Roudu prekinuta je poslije samo 12 minuta igre pošto je jednom od navijača pozlilo na tribinama. Navijaču, koji je doživio srčani zastoj, ukazana je pomoć nakon čega je prebačen u bolnicu.

Meč je nastavljen poslije pola sata pauze, a Čelsi je poveo u 29. minutu golom Mejsona Maunta. Domaći tim je izjednačio preko Emanuela Denisa u 43. minutu, a konačan rezultat postavio je Hakim Zijeh u 72. minutu, na asistenciju Maunta.

Čelsi je upisao desetu pobjedu od početka šampionata i prvi je na tabeli sa 33 boda, odnosno ima bod više od Mančester sitija koji je večeras pobijedio Aston Vilu u gostima sa 2:1.

Siti je oba gola postigao u prvom poluvremenu, preko Rubena Dijaša u 27. i Bernarda Silve u 43. minutu, dok je jedini gol za Aston Vilu postigao Oli Votkins u 47. minutu.

Fudbaleri Liverpula pobijedili su u gostima ekipu Evertona sa ubjedljivih 4:1.

Liverpul je poveo u devetom minutu udarcem Džordana Hendersona sa ivice kaznenog prostora, da bi se poslije deset minuta u strijelce upisao i Mohamed Salah poslije kontranapada "crvenih".

Demaraj Grej je u 38. minutu smanjio na 2:1, ali je ekipa Jirgena Klopa u nastavku potvrdila ubjedljivu pobjedu. Prvo je Salah u 64. minutu postigao svoj drugi gol na meču, a konačan rezultat postavio je Diogo Žota u 79. minutu.

Liverpul je upisao devetu pobjedu, ali je ostao na trećem mjestu na tabeli sa 31 bodom. Na drugoj strani, Everton je poslije osme utakmice bez pobjede na 14. poziciji sa 15 osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније