Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 11. 2021. 16:50   >>  16:51

PREMIJER LIGA

Rangnik čeka radnu dozvolu, Kerik vodi ekipu protiv Arsenala

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je danas da će ekipu u narednoj utakmici Premijer lige protiv Arsenala voditi dosadašnji privremeni trener Majkl Kerik.

Junajted je u ponedjeljak za novog trenera imenovao njemačkog stručnjaka Ralfa Rangnika, ali on još uvijek nije dobio radnu dozvolu.

"Majkl je ovo saopštio igračima i članovima stručnog štaba u Karingtonu (trenažni centar) u toku naporne nedjelje za klub", dodaje se u saopštenju.

Rangnik (63) će biti trener Junajteda do kraja ove sezone, a zatim će dvije godine biti savjetnik u klubu.

Junajted je prošle nedjelje otpustio dotadašnjeg trenera Ole Gunara Solšera, poslije serije loših rezultata.

Kerik je na dvije dosadašnje utakmice upisao pobjedu protiv Viljareala u Španiji (2:0), dok je protiv Čelsija u Londonu njegov tim igrao neriješeno 1:1.

Ekipa iz Mančestera se pobjedom u Španiji plasirala u osminu finala Lige šampiona, dok je u Premijer ligi na osmom mjestu sa 12 bodova manje od vodećeg Čelsija.

Meč između Junajteda i Arsenala na programu je u četvrtak od 21.15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније