Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

28. 11. 2021. 19:48   >>  19:48

PREMIJER LIGA

Junajted zaustavio Čelsi, gužva na vrhu

Fudbaleri Čelsija i Mančester junajteda odigrali su večeras u Londonu neriješeno 1:1, u meču 13. kola Premijer lige.

Gosti su poveli golom Džejdona Sanča u 50. minutu. Golu je prethodila velika greška igrača Čelsija Žoržinja, koji je ostao posljednji igrač u odbrani, nakon kornera njegove ekipe.

U 67. minutu prekršaj u šesnaestercu nad Tijagom Silvom napravio je igrač Junajteda Aron Van-Bisaka, a precizan sa penala dva minuta kasnije bio je Žoržinjo.

Čelsi i dalje vodi u Premijer ligi sa 30 bodova, jednim bodom više od Mančester sitija, a dva od Liverpula, dok Junajted, koji je prvi put u Premijer ligi vodio privremeni trener Majkl Kerik, zauzima osmo mjesto sa 18 bodova.

U narednom kolu Čelsi gostuje Votfordu, a Junajted dočekuje Arsenal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније