Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

29. 10. 2021. 16:01   >>  16:01

SAGA SE NASTAVLJA

Laporta: Imamo i druge opcije osim Ćavija

Predsjednik fudbalskog kuba Barselona Đoan Laporta rekao je danas da osim Ćavija Ernandesa, uprava razmatra još neke opcije za novog trenera.

Barselona je u srijedu uveče izgubila od Rajo Valjekana sa 0:1 i pretrpjela četvrti poraz u šest utakmica u svim takmičenjima, a nekoliko sati kasnije uprava kluba otpustila je trenera Ronalda Kumana.

"Ćavijevo ime je u svim vijestima, ali Barselona ima i druge opcije. Nikada nisam promijenio mišljenje o Ćaviju. Jednog dana će postati trener Barselone. A ono što ne znam je kada će to biti. Istina je da su podaci koje su o njemu nabavili skauti veoma dobri. Svi prilozi koje o njemu imamo su veoma dobri, čak iako se ne bavi trenerskim poslom toliko dugo", naveo je Laporta.

On nije imenovao kandidate o kojima uprava kluba razmišlja.

Ćavi je trenutno trener katarskog Al Sada, ekipe u koju je 2015. godine prešao kao igrač Barselone, sa kojom je prije toga osvojio 25 trofeja u 17 sezona. Igrao je za katarski klub prije nego što je postao njegov trener 2019. godine.

Trener Barselone B Serhi Barhuan će privremeno predvoditi prvi tim dok uprava ne izabere novog trenera.

Laporta je rekao da će Barhuan predvoditi ekipu u subotu protiv Alavesa u prvenstvu i vjerovatno protiv Dinama iz Kijeva, u srijedu u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније