Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

28. 10. 2021. 16:41   >>  16:42

ŠOK U REDOVIMA BAVARACA

Miler se izvinio nakon debakla Bajerna u Kupu

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je danas da se izvinjava navijačima poslije eliminacije njegovog tima u šesnaestini finala njemačkog Kupa od Borusije Menhengladbah (5:0).

"Moramo da se izvinimo. Bili smo podređeni u svakom trenutku prvog poluvremena. Ne znam da li sam ovo ikada ranije doživio u dresu Bajerna", rekao je 32-godišnji napadač za njemački javni servis (ARD).

Za aktuelne njemačke prvake jučerašnji poraz u Menhengladbahu je najveći u istoriji Kup takmičenja, a došao je u trenutku kada je ekipa prvoplasirana u domaćem prvenstvu i Grupi E Lige šampiona.

Ekipa Menhengladbaha je na poluvremenu vodila sa 3:0, a u drugom dijelu dva gola za još ubjedljiviju pobjedu postigao je Bril Embolo.

"Šokiran sam, radi se o kolektivnom crnilu", rekao je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

Minhenski klub u tom meču nije vodio prvi trener Julijan Nagelsman, koji je pozitivan na korona virus.

Bajern nakon ispadanja iz Kupa u njemačkom prvenstvu gostuje ekipi Union Berlina, a taj meč na programu je u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније