Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

25. 10. 2021. 02:11 >> 02:15

FRANCUSKA LIGA

Bez pobjednika u Marseju

Veliki derbi Francuske između Olimpika iz Marseja i Pari Sen Žermena protekao je bez golova, ali sve što se dešavalo na čuvenom stadonu "Velodrom" pripada više nekim drugim rubrikama, i sa sportskom nema mnogo veze. Atmosfera na ovom stadionu, kako se i moglo naslutiti, bila je paklena.

Mada je navijanje na početku meča bilo spektakularno, ambijent se brzo pretvorio u pravi pakao po goste iz Pariza. Utakmica je već u 26. minutu bila prekinuta na kratko jer gostujući igrači nisu mogli da izvedu korner usled kiše raznoraznih projektila sa tribine najvatrenijih navijača Olimpika, koji su koristili sve načine da napadnu igrače Pari Sen Žermena.

Uprkos tome što je na francuskoj fudbalskoj sceni posljednjih godina dominantan klub iz Pariza, utakmice sa Olimpikom, pogotovo kada se igra u Marseju nisu nimalo lake, što se i sada potvrdilo.

U 57. minutu fudbaler gostiju Hakimi je isključen zbog grube igre, ali domaćini, iako brojčano nadmoćniji, nisu uspjeli da osvoje tri boda. Čini se, najvažnije je da je ova utakmica francuske Lige 1 uopšte privedena kraju i završena. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније