Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 10. 2021. 19:27   >>  19:39

DERBI U ŠPANIJI

Real Madrid savladao Barselonu

Fudbaleri Real Madrida u "El klasiku" porazili su Barselonu rezultatom 2:1. Strijelac prvog gola na utakmici bio je David Alaba u 32. minutu meča, a drugog Lukas Vaskez pred sam kraj. Konačan ishod postavio je Serhio Aguero.

Prilikom pogotka Alabe, kako prenose mediji, napravljena je fenomenalna kontra, a krunisao ju je odličnim udarcem austrijski fudbaler.

Real je došao do šestog trijumfa i 20. boda ove sezone, dok je ovo drugi poraz Barselone koja ima 15 osvojenih bodova.

Trener Madriđana Karlo Anćeloti rekao je da je zadovoljan nastupom svog tima.

"Bili smo čvrsti i stabilni, iako smo u drugom poluvremenu bili pod pritiskom. Kontrolisali smo odbranu, imali smo i dosta dobrih situacija u napadu, bili smo opasni. Svjestan sam da možemo još bolje, posebno kada imamo loptu, ali i pored toga stvorili smo dosta toga u napadu", rekao je Anćeloti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније