Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 10. 2021. 23:10   >>  23:11

BUNDESLIGA

Bajern i Borusija po planu

Fudbaleri Bajerna deklasirali su Hofenhajm sa 4:0 u devetom kolu Bundeslige, dok je Borusija Dortmund dobila Arminiju u Bilefeldu sa 2:1. Lajpcig je bio bolji od Grojterfirta 4:1, a Frajburg je pobijedio Volfsburg u gostima 2:0.

 

Kako se i očekivalo, Borusija je u duelu s Arminijom u Bilefeldu upisala treću uzastopnu pobjedu, dok je domaćin ostao na samo pet bodova iz devet kola, dovoljno za pretposlednju poziciju na tabeli.

Fudbaleri Frajburga nastavljaju sa izvrsnim igrama ove sezone, a sada su pobijedili Volfsburg u gostima sa 2:0, za četvrti uzastopni poraz Vukova. Frajburg je sada treći na tabeli sa 19 bodova, dok je Volfsburg osmi sa 13 bodova, ali su u evidentnom padu forme.  

Lajpcig je upisao treću pobedu u poslednje četiri utakmice, preokretom u duelu sa Grojterfirtom kod kuće – 4:1.

Takođe, Lajpcig je sada šesti na tabeli sa 14 bodova, dok Grojterfirt ostaje zakucan za dno sa samo jednim bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније