Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

22. 10. 2021. 17:16 >> 17:16

PROBLEM SA KUKOM

Haland ponovo povrijeđen, odsustvuje nekoliko nedjelja

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland odsustvovaće sa terena nekoliko nedjelja zbog povrede mišića kuka, rekao je danas njegov trener Marko Roze.

Haland se vratio na teren prošle nedjelje poslije povrede mišića i postigao je dva gola u pobjedi protiv Majnca (3:1). On je zatim odigrao cijelu utakmicu u porazu 0:4 od Ajaksa u Ligi šampiona, u utorak.

"On će pauzirati, bićemo bez njega nekoliko nedjelja. Ima povredu fleksora kuka zbog koje nije moguće da igra", rekao je Roze.

Narednu utakmicu Borusija će igrati protiv Arminije u subotu u Bundesligi, a zatim 3. novembra protiv Ajaksa u Dortmundu u Ligi šampiona.

"Erling je juče bio baš neraspoložen, pošto se nedavno vratio na teren. To što ponovo odsustvuje nije dobro za nas, nije dobro za njega, ali Erling ima svu podršku kluba i ekipe", dodao je trener Dortmunda.

Haland je zbog povrede propustio posljednje dvije utakmice reprezentacije Norveške u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Norveška će u novembru u završnici kvalifikacija igrati protiv Letonije i Holandije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније