Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

21. 10. 2021. 16:42   >>  16:43

ČELSI BEZ DVOJICE NAPADAČA

Lukaku i Verner odsustvuju nekoliko utakmica zbog povreda

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je da će njegovi fudbaleri Romelu Lukaku i Timo Verner propustiti nekoliko utakmica zbog povreda koje su zadobili u duelu sa Malmeom u Ligi šampiona.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobijedio Malme sa 4:0, u trećem kolu Grupe H u Ligi šampiona. Lukaku i Verner su u prvom poluvremenu morali da napuste teren, Belgijanac zbog oštrog starta Lasea Nilsena, a Njemac je istegao tetivu u pokušaju da dođe do lopte.

Tuhel je rekao da je Lukaku psihički i fizički premoren poslije igranja za reprezentaciju Belgije.

"Da sam znao, ne bih to uradio. Ali, to ne znate unaprijed, a bilo je neophodno da on bude na terenu i počeo je veoma dobro. Razgovarali smo i mislim da je psihički premoren. To je normalno, ali on je naša devetka. Ne radi se o povredi mišića. Mislim da je malo 'preigran', to je moje mišljenje, možda nijesam u pravu. Ali pustio sam ga da igra. Ne žalim, takve stvari se dešavaju. Nijesmo imali sreće", rekao je Tuhel, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

"Romelu je izvrnuo zglob poslije prekršaja u šesnaestercu, a Timo ima povredu tetive. Obojica će odsustvovati. Ići će na preglede kako bismo preciznije znali, ali oni će propustiti nekoliko utakmica", dodao je on.

Tuhel je dodao da je svaka pobjeda važna kako bi ekipa izborila plasman u nokaut fazu takmičenja u kome brani titulu.

"Idemo od utakmice do utakmice, svaka naredna je najvažnija. Ne poklanjam minutažu i ne odmaram igrače, pošto je svaka sljedeća utakmica najvažnija. Biramo najbolju ekipu koja ima najveće šanse da pobijedi Brentford i biramo najbolju ekipu koja bi mogla da pobijedi svakog protivnika u Ligi šampiona", naveo je Tuhel.

Na tabeli Grupe H, Čelsi je drugi sa šest bodova, tri manje od vodećeg Juventusa. Zenit ima tri boda, a Malme je bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније