Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z.

19. 10. 2021. 14:14   >>  14:15

PRIVREMENO RJEŠENJE

Runi zainteresovan da sjedne na klupu Njukasla

Čelnici Njukasla traže privremeno rješenje za poziciju menadžera.

Navijači, ali i igrači kluba sa "Sent Džejmsa" izuzetno su nezadovoljni radom Stiva Brusa.

Ostrvski mediji prenose da je došlo i do sukoba u svlačionici između Džamala Laselsa i Ajzaka Hejdena i da će uprava hitno morati da reaguje i smiri nagomilane tenzije u klubu, prenosi B92.

Pominje se da bi do dolaska nekog zvučnijeg trenerskog imena, novi vlasnici mogli da pribjegnu zadovoljavajućem privremenom rješenju.

Menadžer Derbija Vejn Runi zainteresovan je da napusti brod koji tone i sjedne na klupu "svraka".

Derbi je u velikim finansijskim problemima i praktično pred bankrotom.

Nema sumnje da bi legenda engleskog fudbala neko ko bi privukao pažnju i dobio priliku da vodi klub u Premijer ligi, ali je problem što nema dovoljno iskustva.

Otuda, čelnici Njukasla moraju da traže stabilnije rješenje, a pominju se i Edi Hau, Paolo Fonseka, Stiven Džerard i Unai Emeri, piše B92.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније