Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

18. 10. 2021. 15:12 >> 15:13
8

REAGOVALI IZ KLUBA

"Savićević i njegovi 'specijalci' protiv Rudara"

Fudbalaski savez Crne Gore, na čelu sa Dejanom Savićevićem, njegovim sudijskim specijalcima od početka prvenstva radi protiv našeg kluba, saopšteno je danas iz Fudbalskog kluba Rudar. Oni su poručili da poslije poništenog gola, tokom utakmice protiv Iskre, više neće da ćute.

"Gol nam je poništio jedan od „specijalaca“ Predrag Radovanović. Prije početka prvenstva Savićević nas je samo zbog toga što smo stali na stranu ljudi koji žele promjene u Savezu, koje su neminovne i samo je pitanje dana kada će se desiti, uzeo na zub. Njegova ironična izjava ... ja nisam ozbiljno shvatio tu grupaciju, sve dok nisam dobio poruku da je Rudar podržao mog protivkandidata. Tada smo i mi počeli da lobiramo i radimo kampanju” navode iz Rudara.

Oni pitaju i zašto Savićević nije pomenuo neki drugi klub nego Rudar.

"Kada je krenula liga vidjeli smo zašto. Već od prvog kola krenuli su “specijalci” da rešetaju naše igrače kartonima. Pa da sa motkama na teren ulazimo ne bi dobili čak 32 žuta kartona u devet prvenstvenih utakmica koje su sudili “specijalci”. Neka naši sportski prijatelji ne misle da imaju neke veze sa ovim što se nama dešava, jer je suđenje isključivo protiv nas, a ne u korist njih",  navodi se u saopštenju FK Rudar koje potpisuje Generalni sekretar kluba Miroslav Damjanović

Dodaju i da je gol iz ofsajda protiv Sutjeske, bio više nego očigledan.

"Zatim pominjemo gol koji je priznat Petrovcu u 92. minutu nakon igranja rukom, a Mileta Šćepanović je tu utakmicu produžio čak osam minuta. Jedan od specijalaca Miloš Bešović kada nam je sudio redovno je našem golmanu Jasminu Agoviću, koji jedini golman u ligi koji je pauzirao zbog žutih kartona, pokazivao karton, a penal koji svirao za Jezero u Beranama primjer je šta nije penal. Sve smo ovo prećutali do sada, ali više nećemo", ističu u saopštenju.

Iz Rudara dodaju i da su prećutali i to što je, kako kažu, jedan od selektora, tokom utakmice sa Podgoricom, koju je posmatrao sa tribina, zvao mobilnim telefonom Dejana Savićevića i “požalio se” kako sudija svira u korist Pljevljaka.

"To su treneri koji godinama nemaju rezultate, ali bitno je da su lojalni i da odrađuju prljeve poslove, kao što su uradili tokom nelegalnog izbora rukovodstva Sjeverne fudbalske regije. Uostalom to je utvrdila i Služba za inspekcijske poslove. Samo da vas gospodo koji trenutno sjedite udobno u foteljama FSCG obavjestimo da znamo da pokušavate da “pakujete” Rudaru, ali mi nećemo da ćutimo, nećemo da budemo vaši poltroni i ulizice. Rezultati vase pirove pobjede su vidljivi svima. Pogledajte rezultate reprzentacija koji su dovoljan razlog za vaš odlazak, a da ne pričamo dalje. I na kraju nećemo sjediti skrštenih ruku i gledati kako pokušavate da uništite ne samo Rudar, već fudbal u Crnoj Gori, jer ste doveli našu ligu do toga da je jedino su lige San Marina I Andore lošije rangirane od naše2 zaključeno je u saopštenju FK Rudar.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније