Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

16. 10. 2021. 17:42 >> 17:43

DVA GOLA HALANDA

Pobjede Dortmunda i Herte, Frajburg zaustavio Lajpcig

Fudbaleri Borusije Dortmund pobijedili su danas na svom terenu ekipu Majnca sa 3:1, u utakmici osmog kola Bundeslige.

Dortmund je poveo već u trećem minutu golom Marka Rojsa, na 2:0 je povisio Erling Haland u 54. minutu sa penala, da bi nadu Majncu donio Jonatan Burkart pogotkom u 87. minutu. Međutim, pobjedu domaćeg tima potvrdio je Haland u 94. minutu.

Ekipa Dortmunda je zabilježila šestu pobjedu u šampionatu i trenutno je prva na tabeli sa 18 bodova, dok je Majnc deseti sa osam bodova manje.

Fudbaleri Herte slavili su u gostima protiv Ajntrahta sa 2:1 (Jovetić meč odgledao sa klupe), dok je Bohum bio bolji od Grojter Firta sa 1:0.

Fudbaleri Union Berlina su upisali četvrtu pobjedu od početka sezone pošto su na svom terenu slavili protiv Volfsburga sa 2:0. Strijelci za pobjednički tim bili su Taivo Avoniji u 49. i Šeraldo Beker u 83. minutu.

Union Berlin je sada peti tim lige sa 15 bodova, dok je Volfsburg vezao treći poraz u nizu i nalazi se poziciju ispod sa 13 bodova.

Fudbaleri Frajburga i Lajpciga su odigrali neriješeno 1:1. Emil Forsberg je u 32. minutu pogodio za vođstvo Lajpciga, dok je izjednačenje i bod domaćem timu donio Vu-jeong Jeong u 64. minutu.

Frajburg je sa 16 osvojenih bodova četvrti na tabeli, dok je Lajpcig trenutno osmi sa pet bodova manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније