Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 10. 2021. 09:00 >> 09:07

NOVI UGOVOR

Pedri: Želim da ostanem dugo u Barseloni

Fudbaler Barselone Pedri Gonsales potpisao je novi ugovor i izjavio da se nada da će ostati u tom klubu i poslije 2026. godine.

"Želim da zahvalim predsjedniku i cijelom klubu. Tako sam srećan i nadam se da ću ostati još mnogo godina poslije 2026", rekao je 18-godišnji Pedri.

"Istina je da prolazimo kroz težak period, ali mi smo najveći klub na svijetu i riješićemo to", dodao je on.

Pedri je izbio u prvi plan prošle sezone, kada je iz Las Palmasa prešao u Barselonu i bio jedan od njenih najboljih igrača. Odigrao je 53 utakmice za Barselonu, sa kojom je osvojio Kup kralja.

Takođe, bio je i jedan od najvažnijih igrača reprezentacije Španije, sa kojom je stigao do polufinala Evropskog prvenstva ovog ljeta, dok je sa olimpijskim timom osvojio srebro na Igrama u Tokiju.

Barselona je saopštila da je otkupna klauzula u ugovoru 18-godišnjeg fudbalera milijardu eura, ali ne i koliku platu će primati.

On nije želio da govori o otkupnoj klauzuli.

"Važniji su planovi Barselone, a ne moja klauzula, ali to je jasan pokazatelj da klub vjeruje u mene", rekao je Pedri.

Pedri je trenutno oporavlja od povrede lijeve butine. Rekao je da ne zna kada će se vratiti, ali da želi da to bude što prije kako bi opravdao povjerenje kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније