Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 10. 2021. 23:18   >>  23:42

SLOVAČKA ZAUSTAVILA HRVATSKU

Njemačka ide na SP, pobjede Holandije i Turske

Fudbaleri Njemačke plasirali su se na Mundijal u Kataru, pošto su pobijedili večeras u gostima Sjevernu Makedoniju sa 4:0, u Grupi J.

Strijelci za Njemačku bili su Kai Haverc u 50, Timo Verner u 70. i 73. i Džamal Musijala u 83. minutu.

U istoj grupi, Rumunija je pobijedila Jermeniju sa 1:0, golom Aleksandru Mitritua u 26. minutu. Dok je Island savladao Lihtenštajn sa 4:0.

Njemačka je prva sa 21 bodom, Rumunija druga sa 13, Sjeverna Makedonija treća sa 12, koliko ima i Jermenija na četvrtom mjestu, Island je peti sa osam, dok je Lihtenštajn na posljednjem šestom mjestu sa jednim poenom.

U Grupi H, Hrvatska i Slovačka odigrale su neriješeno 2:2. Strijelci za Hrvatsku bili su Andrej Kramarić u 25. i Luka Modrić u 71. minutu, dok su golove za Slovačku postigli Ivan Šranc u 20. i Lukas Harlasin u 45. minutu.

U istoj grupi Rusija je u gostima pobijedila Sloveniju sa 2:1, dok su ranije danas Kipar i Malta odigrali neriješeno 2:2.

Rusija je prva sa 19 bodova, dva više od drugoplasirane Hrvatske. Slovačka i Slovenija dele treće mjesto sa 10 poena, dok su Malta i Kipar osvojili po pet.

U Grupi G, Holandija je na svom terenu ubjedljivo pobijedila Gibraltar sa 6:0, dok je Turska u gostima pobijedila Letoniju sa 2:1.

Holandija je prva sa 19, Norveška druga sa 17, Turska treća sa 15, Crna Gora četvrta sa 11, Letonija peta sa šest, dok je Gibraltar bez bodova.

U Grupi E, Češka je u gostima pobijedila Bjelorusiju sa 2:0, dok je Vels takođe u gostima pobijedio Estoniju sa 1:0.

Belgija je prva u grupi sa 16 bodova, Češka i Vels su osvojili po 11, Estonija je sa četri na četvrtom mjestu, dok je Bjelorusija posljednja sa tri poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније