Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

08. 10. 2021. 17:12 >> 17:12
1

LAPORTA

Nadao sam se da će Mesi besplatno igrati za Barselonu

Predsjednik Barselone Đoan Laporta rekao je danas da se nadao da će fudbaler Lionel Mesi ostati i igrati besplatno za klub.

Mesi je cijelu karijeru proveo u Barseloni, ali je u avgustu napustio Kamp Nou pošto nije uspio da produži ugovor sa klubom, zbog ogrančenja plata u Primeri.

Argentinac, koji je za katalonski klub odigrao 778 utakmica, postigao 672 gola i osvojio 34 trofeja, pristao je na upola manju platu, ali je morao da ode i potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom.

"Obje strane su bile razočarane. Nadao sam se da će Mesi napraviti veliki preokret i da će ostati da igra besplatno za klub. Volio bih to i pristao bih na to. Mislim i da bi Primera na to pristala. Ali, ne možemo to tražiti od igrača kakav je Mesi", rekao je Laporta za radio stanicu RAC1.

On je ponovio da bi potpisivanje novog ugovora sa Mesijem "ugrozilo klub".

Barselona ove sezone ne ostvaruje očekivane rezultate, a Laporta je podržao trenera Ronalda Kumana, koga kritikuju navijači.

"Pitao sam ga da li vjeruje ekipi, a on je odgovorio: "Naravno da vjerujem, potrebno mi je da se oporave povrijeđeni igrači". On želi da ostane po svaku cijenu i pokaže da je ekipa konkurentna", rekao je Laporta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније