Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

04. 10. 2021. 15:56 >> 15:59

"OPORAVAK TEČE PRESPORO"

Norveška bez Halanda protiv Turske i Crne Gore

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Erling Haland propustiće naredne dvije utakmice Norveške u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zbog povrede mišića, potvrđeno je danas.

Haland je već propustio tri utakmice Dortmunda, pa je njegovo učešće u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo bilo neizvjesno.

"Nažalost, oporavak teče presporo, a postoji i rizik od komplikacija ako se Erling prebrzo vrati na teren", rekao je ljekar norveške reprezentacije Ola Sand.

Norveška će u petak igrati protiv Turske u Istanbulu, dok će 11. oktobra dočekati Crnu Goru u Oslu.

Reprezentacija Norveške je trenutno druga na tabeli Grupe G sa 13 bodova, koliko ima i prvoplasirana Holandija, odnosno ima dva boda više od Turske.

Crna Gora je četvrta na tabeli sa osam osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније