Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

22. 09. 2021. 19:29 >> 19:30

PILOT PROJEKAT

PL: Ponovo stajaća mjesta na tribinama

Britanske vlasti saopštile su da pokreću pilot projekat koji će omogućiti pojedinim klubovima Premijer lige da od januara uvedu stajaća mjesta na određenim sektorima tribina svojih stadiona.

Od sezone 1994/1995 britanska vlada uvela je iz bezbjednosnih razloga obavezno sjeđenje na tribinama, poslije nesreće na stadionu Hilsboro 1989. u kojoj je poginulo 97 ljudi.

Iz Ministarstva sporta saopšteno je da na tom pilot projektu mora da se radi sa klubovima i navijačima, kako bi se uvela bezbjedna mjesta za stajanje na tribinama.

"Nezavisno istraživanje je završeno, kapacitet popunjenosti stadiona se uvećava širom zemlje i sada je pravo vrijeme da napredujemo. Radujem se što ću čuti predloge klubova koji žele da budu dio našeg programa za prve korisnike tokom druge polovine sezone", rekao je ministar sporta Najdžel Hadlston.

Svoje planove klubovi moraju da pošalju do 6. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније