Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

21. 09. 2021. 23:20   >>  23:26

LIGA KUP

Pobjede Sitija, Liverpula i Lidsa, poraz Evertona

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u četvrto kolo Liga kupa, u kome brane trofej, pošto su na svom terenu pobijedili Vikom sa 6:1.

Trećeligaš Vikom poveo je u 22. minutu golom Brendona Hanlana, a izjednačio je Kevin De Brujne u 29. minutu. Siti je poveo gol Rijada Mareza u 43. minutu, a u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena treći gol postigao je Fil Foden.

Feran Tores bio je strijelac četvrtog gola za Siti u 71. minutu, a do kraja utakmice golove su postigli i Marez u 84. i Kol Palmer u 89. minutu.

U četvrtom kolu je i Liverpul, pobjedom protiv Noriča od 3:0 na Enfildu.

Dvostruki strijelac bio je Takumi Minamino u četvrtom i 80. minutu, a gol je postigao i Divok Origi u 50.

Kvins Park Rendžers je u Londonu pobijedio na penale Everton sa 8:7, nakon što je utakmica završena 2:2, dok je takođe poslije penala Sautempton kao gost iz takmičenja izbacio Šefild junajted sa 4:2, pošto je meč završen 2:2.

Poslije izvođenja jedanaesteraca u četvrto kolo prošao je i Lids, pobjedom u Londonu protiv Fulama 6:5, pošto je utakmica završena 0:0.

Brentford je na svom terenu pobijedio Oldam sa 7:0, Barnli je kao domaćin bio bolji od Ročdejla sa 4:1, a takođe sa 4:1 domaći Preston pobijedio je Čeltenam.

Sanderlend je prošao u četvrto kolo pobjedom na gostovanju protiv Vigana 2:0, a Stouk je na gostujućem terenu pobijedio Votford sa 3:1.

Utakmice četvrtog kola na programu su 26. i 27. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније