Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

21. 09. 2021. 22:45   >>  22:56 1

LAPORTA

"Molim vas da nastavite da podržavate naš tim"

Predsjednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta pozvao je navijače da podrže ekipu poslije lošeg starta i odlaska najboljeg igrača Lionela Mesija.

Barselona je pobijedila četiri puta u prvih 10 utakmica ove sezone predvođena trenerom Ronaldom Kumanom, za koga se spekuliše da je blizu odlaska iz kluba.

Katalonski klub imao je teško ljeto, Kamp Nou je napustio najbolji igrač Lionel Mesi, pošto nije uspio da se dogovori o novom ugovoru i potpisao je za Pari Sen Žermen.

Ekipu je napustio i Antoan Grizman i vratio se u Atletiko Madrid, a brojni stariji igrači, među kojima Đerar Pike i Serhio Buskec, pristali su na smanjenje plate kako bi pomogli klubu da se izbori sa finansijskim problemima.

"Molim vas da nastavite da podržavate naš tim. Ekipi ste potrebni i ona vam je zahvalna. Znate da proživljavamo teške trenutke, a to su trenuci u kojima trebate da stojite uz nas. Budite sigurni da će u utakmici protiv Kadiza ekipa pokušati da pobijedi. Pokušajte da ostanete mirni, znamo šta moramo da radimo i to ćemo riješiti", rekao je Laporta u video poruci objavljenoj na klupskim društvenim mrežama, prenio je Eurosport.

Barselona je sinoć na svom terenu odigrala neriješeno 1:1 protiv Granade, a bod je osvojila zahvaljujući golu Ronalda Arauha u 90. minutu.

Barselona je odigrala četiri utakmice u šampionatu i zauzima sedmo mjesto na tabeli sa osam bodova, šest manje, ali i dvije utakmice manje od vodećeg Atletiko Madrida.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније