Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 09. 2021. 19:50   >>  19:54 1

VEĆ RAZMIŠLJAJU O ZAMJENI

Vacke: Dortmund će teško zadržati Halanda

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joahim Vacke rekao je danas da će klub u 2022. godini teško zadržati fudbalera Erlinga Halanda, ali da će uprava uraditi sve da zadrži najbolje igrače.

Za Halanda su zainteresovani brojni evropski elitni klubovi, među kojima Real Madrid i Mančester junajted. Očekuje se da će transfer 21-godišnjeg Norvežanina biti jedan od najskupljih.

"Naravno da će biti teško. Ali, ne kažem da je to potpuno isključeno. Uradićemo sve što budemo mogli da zadržimo naše najbolje igrače", rekao je Vacke njemačkim medijima.

Haland je do sada postigao 68 golova u 67 utakmica za klub iz Dortmunda.

Borusija Dortmund je u prošlosti prodavala svoje napadače, koji su zatim pravili još uspješnije karijere, ali je uspijevala da ih zamijeni novim talentovanim igračima.

"Moramo da vjerujemo u sebe i kažemo da ponovo možemo da pronađemo prvoklasnog napadača", rekao je Vacke.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније