Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

18. 09. 2021. 23:07 >> 23:13

PREMIJER LIGA

Liverpul slavio za prvo mjesto, remi Sitija

Fudbaleri Liverpula pobijedili su na svom terenu Kristal Palas sa 3:0, u utakmici petog kola Premijer lige i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Liverpul je poveo u 43. minutu kada je strijelac bio Sadio Mane i to je bio njegov 100. gol za klub. Drugi pogodak postigao je Mohamed Salah u 78. minutu, a konačan rezultat postavio je Nabi Keita u 90. minutu.

"Crveni" su ostvarili četvrtu pobjedu u ligi i prvi su na tabeli sa 13 bodova. Londonska ekipa je pretrpjela drugi poraz i zauzima 13. mjesto na tabeli sa pet bodova.

Aktuelni šampion Mančester siti odigrao je na svom terenu neriješeno 0:0 protiv Sautemptona.

U 61. minutu dosuđen je jedanaesterac za Sautempton zbog starta Kajla Vokera na Adamu Armstrongu, poslije kojeg je igrač Sitija dobio crveni karton. Sudija je zatim želio da provjeri svoju odluku putem VAR tehnologije i kada je snimak pregledan, odlučio je da poništi obje odluke.

Poslije 11 golova u prve tri utakmice, fudbaleri Sitija su danas imali samo jedan šut u okvir gola. Ta ekipa je druga na tabeli sa 10 bodova. Sautempton je četvrtu uzastopnu utakmicu odigrao neriješeno, i dalje je bez pobjede i ima četiri boda na 15. mjestu na tabeli.

Fudbaleri Arsenala pobijedili su na gostujućem terenu Barnli sa 1:0.

Jedini gol postigao je Martin Odegard iz slobodnog udarca u 30. minutu.

Poslije tri uzastopna poraza na početku prvenstva, Arsenal je vezao dvije pobjede i sada zauzima 12. mjesto na tabeli sa šest bodova. Barnli je pretrpio četvrti poraz i pretposljednji je sa jednim bodom.

Fudbaleri Votforda pobijedili su na gostujućem terenu Norič sa 3:1.

Votford je poveo u 17. minutu golom Emanuela Denisa, a izjednačio je Temu Puki u 35. Novu prednost i pobjedu gostujućoj ekipi donio je Ismaila Sar, golovima u 63. i 82. minutu.

Votford je prekinuo niz od tri poraza i poslije druge pobjede u ligi zauzima 10. mjesto na tabeli sa šest bodova. Norič je pretrpio peti poraz i posljednji je na tabeli bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније