Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2021. 21:20 >> 21:19

MARIĆ PORUČIO

Pobjeda u Zenici nagrada za ogromnu želju i zalaganje

Selektor najboljih crnogorskih fudbalerki Mirko Marić istakao je da je njegova ekipa nagrađena za ogromnu želju i zalaganje koje je prikazala u Zenici.

Fudbalerke su danas ostvarile prvu pobjedu u kvalifikacijama za veliko takmičenje, pošto su u gostima savladale BiH.

"Činjenica je da smo bili bolji tokom čitave utakmice i pobjeda je u potpunosti zaslužena. Djevojke su zaslužile ovako nešto, zbog ogromne želje i zalaganja tokom cijele utakmice, po veoma teškom terenu. Sa dva rana gola smo šokirali protivnice, a onda napravili grešku u fazi odbrane i vratili ih u igru. U periodu do poluvremena su uspjele da dođu do izjednačenja. U drugom dijelu smo ponovo preuzeli inicijativu i došli do pobjede", kazao je Marić, za sajt FSCG.

Slijedi meč protiv Rusije u Moskvi.

"Sada imamo dva dana za oporavak, pa idemo na put u Moskvu, gdje igramo sa jednim od favorita za prvu mjesto. Cilj je da pružimo maksimum, a vidjećemo gdje će nas to odvesti", istakao je Marić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније