Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

M.M.Lj. [ Beta ]

15. 09. 2021. 19:55   >>  19:55

PORAZ BARSE

Pike: Ovo je sada naša realnost

Kapiten Barselone Đerar Pike rekao je da je pred klubom komplikovana sezona i da je poraz 0:3 od Bajerna iz Minhena na početku takmičenja u Ligi šampiona "realnost".

Barselona je sinoć na svom terenu izgubila od Bajerna sa 0:3, u prvom kolu Lige šampiona i prvi put u istoriji tog takmičenja nije imala šut u okvir gola.

Katalonski klub je od ove sezone bez najboljeg igrača Lionela Mesija, koji nije produžio ugovor i prešao je u Pari Sen Žermen.

"Tako je kako je, takvi smo kakvi smo sada. Ovo je komplikovana sezona. Gledam pozitivne strane, imamo nekolicinu 18-godišnjih igrača koji su igrali. To je sada naša realnost", rekao je Pike.

On je naveo da će narednih nekoliko nedelja biti ključne za Barselonu.

"Moramo da pobijedimo u narednim utakmicama u Ligi šampiona, ali i da ostanemo među vodećim ekipama španske lige. Sada se ne smatramo favoritima, ali vidjećemo šta će se dogoditi na kraju sezone. Ni Čelsi nije bio favorit za osvajanje Lige šampiona prošle sezone", dodao je Pike.

Trener Ronald Kuman rekao je da je ekipa dala sve od sebe.

"Voljeli bismo da smo igrali bolje, ali sada smo ovakvi. Ne mogu da se žalim na zalaganje, dali smo sve od sebe. Ali, postoji razlika u talentu i razlika između ekipe koja dugo igra zajedno i naše ekipe koja je puna mladih igrača. Teško je prihvatiti ovo, ali moramo da nastavimo da radimo", naveo je on.

Barselona je prije više od godinu u četvrtfinalu Lige šampiona izgubila od Bajerna sa 2:8, a poslije toga počeli su problemi na terenu i van njega.

Na naslovnoj strani Marke danas dominira naslov "Jadna Barsa".

List Sport naveo je da je ovo "tužna realnost".

"Naši mladi igrači imaju veliki potencijal, za dvije ili tri godine će igrati mnogo bolje. Ali sada - tako je kako je", rekao je Kuman.

Barselona će za dvije nedjelje u drugom kolu Grupe E igrati na gostujućem terenu protiv Benfike, koja je u utorak odigrala neriješeno 1:1 protiv Dinama iz Kijeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније