Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

14. 09. 2021. 16:51   >>  16:58

OPERISAN

Pele za dan ili dva izlazi sa intenzivne njege

Legendarni brazilski fudbaler Pele u narednih dan ili dva biće prebačen sa intenzivne njege, dok se oporavlja od operacije tumora debelog crijeva.

Njegova ćerka Keli Nasimento navela je na društvenim mrežama da je 80-godišnji Pele "dobro i da ne trpi bolove", prenio je danas BBC.

Pele se liječi u bolnici "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu od 31. avgusta, nakon što je tokom rutinskih pregleda otkriven tumor.

"On je jak i tvrdoglav i uz podršku i njegu briljantnog tima bolnice i svu ljubav, energiju i svjetlost koju svijet šalje, on će i ovo prebroditi", navela je Nasimento.

Prošlog februara Peleov sin Edinjo rekao je da je legendarnog fudbalera sramota da izlazi iz kuće pošto ne može samostalno da hoda.

Pele je prethodnih godina imao zdravstvenih problema, 2015. je podvrgnut operaciji prostate i primljen je u bolnicu drugi put za šest mjeseci, a 2019. bio je bolnici zbog urinarne infekcije.

Pele je osvojio tri Svjetska prvenstva - 1958, 1962. i 1970. i najbolji je strijelac reprezentacije Brazila sa 77 golova na 92 utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније