Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 08. 2021. 20:45   >>  20:46

DVOGODIŠNJA POZAJMICA

Lokateli i zvanično u Juventusu

Dosadašnji fudbaler Sasuola Manuel Lokateli od danas je i zvanično novi fudbaler Juventusa.

Ovaj 23-godišnji fudbaler u Juventus stiže na dvogodišnju pozajmicu, uz obavezu otkupa ugovora za sumu od 35 miliona eura, saopštio je klub iz Torina.

Lokatelija je pri dolasku i odlasku na ljekarske preglede dočekalo oko stotinak navijača Juventusa. On je potpisivao autograme i slikao se sa pristalicama "stare dame".

On je odavno jasno izrazio svoju želju da pređe u Juventus, a dva kluba su danas i konačno postigla sporazum.

Lokateli je u Seriji A, u dresu Milana i Sasuola, odigrao već 144 utakmice, uz osam golova i 11 asistencija.

On je pomogao "azurima" da osvoje titulu prvaka Evrope ovog ljeta, pošto je bio jedan od najboljih igrača Italije u grupnoj fazi takmičenja. Postigao je dva gola protiv Švajcarske.

Lokateli je tek drugo pojačanje Juventusa u ovom prelaznom roku pošto je prethodno dres tog kluba zadužio Kaju Žorži iz Santosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније