Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 08. 2021. 18:59   >>  18:59

ZBOG PONAŠANJA NAVIJAČA

Uefa pokrenula postupak protiv Engleske fudbalske federacije

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je postupak protiv Engleske fudbalske federacije, zbog ponašanja njenih navijača na finalu Evropskog prvenstva, prenio je danas Skaj Sport.

Finale Evropskog prvenstva 2020. odigrano je u Londonu na Vembliju.

"Nakon istrage koju je sproveo etičko disciplinski inspektor povodom incidenata koji su se dogodili na finalnom meču, u kome su učestvovali navijači engleske, unutar i oko stadiona, protiv Engleskog saveza je pokrenut postupak zbog kršenja disciplinskih mjera", navodi se u saopštenju Uefa.

Engleski navijači su uspjeli da uđu na stadion bez ulaznica.

Fizički su napadali italijanske navijače tokom čitavog dana, gađali ih kamenjem i pirotehničkim sredstvima, i bacali su čvrste predmete na teren.

U finalu, 11. jula, Italija je pobijedila Englesku nakon boljeg izvođenja penala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније