Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 07. 2021. 22:13 >> 22:14

NIKŠIĆANI RASTEREĆENI

Savović: Da se izmjerimo sa favoritom

Trener Sutjeske Milija Savović istakao je da će dvomeč sa Makabijem, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, biti prilika da njegov tim vidi gdje je u ovom trenutku u odnosu na vrhunske ekipe u Evropi.

Prva utakmica igra se sjutra u 20.30 sati na DG areni.

"Teško da je Sutjeska u dosadašnjem evropskom putu imala jačeg rivala, ali predstojeći dvomeč doživljavamo kao pravu priliku da se izmjerimo i vidimo gdje smo u ovom trenutku", kaže trener Milija Savović.

Nikšićani su rasterećeni, što bi mogla da bude njihova prednost.

"Čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na duele sa gruzijskom Gagrom u prethodnoj rundi. Tada smo imali imperativ prolaska, sada je obratna slika. Potpuno smo rasterećni kada je u pitanju eventualni prolazak dalje, ali i smo i spremniji nego prije sedam dana. Ako trkački i na planu discipline budemo na nivou forme iz Tbilisija prošlog četvrtka, ubijeđen sam, možemo da pariramo Makabiju", ističe Savović.

Rival je nepoznanica, jer još uvijek nije imao takmičarski meč ove sezone.

"Prvenstvo im nije počelo, još nisu igrali zvaničnu utakmicu ove sezone. Sve što možemo da zaključimo jeste na osnovu nekih igara iz prošle sezone, te utakmice smo gledali, ali bilo je dosta promjena. Po onome što smo čuli, malo su slabiji nego prošle sezone, ali u njihovu pravu snagu i trenutnu formu uvjerićemo se tek kada utakmica počne", ističe trener Sutjeske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније