Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 02. 2013. 08:30   >>  08:29

Mario Stanić ne razumije Mihajlovića

Mario Stanić, bivši hrvatski reprezentativac, ne slaže se sa odlukom Siniše Mihajlovića da izbaci iz nacionalnog tima sve koji ne pjevaju himnu.

Stanić je u svojoj kolumni koju piše za portal igralište.hr istakao da ne razumije Mihajlovića koji uskraćuje igrače za nacionalni dres zato što ne pjevaju himnu (Adem Ljajić) ili zato što neće da aplaudiraju protivničkoj himni (Dejan Stanković još se nije odredio po tom pitanju). 

"Kako to uopšte izgleda kad nekome naredite da pjeva himnu? Nije li to povrjeđivanje unutrašnjeg intimnog prostora koji pripada samo vama i vašoj slobodnoj volji?! Lepo je vidjeti kad cijela ekipa pjeva himnu, ali nema ništa loše u tome što neko ne pomiče usne... Nismo svi isti... neko pjeva u sebi, neko naglas, a neko je totalno odsutan... Ne izražava se svako pjevanjem ili vikanjem... 

Pokušavam da se sjetim svojih nastupa i moram vam reći da sam bio prilično nestabilan pjevač. Nekada sam pjevao, većinom nisam, i šta to znači? Da sam manji patriota? Da ne volim dovoljno Hrvatsku? Da sam na krivom putu i loše odgojen? Ako se moje usne ne pomiču jer nisam naučio da pjevam naglas pred kamerom, šta onda? Ili su mi se zaledile usne od prevelike doze adrenalina", napisao je, između ostalog, Stanić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније