Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 02. 2013. 21:37   >>  21:32 1

REAL

Ronaldo: Ne pogađaju me kritike

Napadač Real Madrida, Kristijano Ronaldo, izjavio je da ga ne pogađaju kritike igara koje pruža za svoj klub, izjavivši da je sve to jednostavno dio fudbala.

Real je i definitivno izgubio trku u Primeri ove sezone, dok u Kupu Kralja i Ligi šampiona i dalje ima aktivan rezultat.

Iako je Ronaldo je ove sezone u svim takmičenjima postigao 37 golova za Real, on prihvata kritike na svoj račun kao dio nečega neizostavnog što prati svakog vrhunskog sportistu.

"Real Madrid je najveći klub na svijetu, i ljudi od nas očekuju da uvijek igramo savršeno. Kritike su dio ovog posla, i mi moramo da živimo sa njima."  

"Najviše me bole kritike koje nemaju veze sa fudbalom", izjavio je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније