Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta ]

12. 06. 2021. 19:33 >> 21:56
2

NAPETA UTAKMICA

Eriksen stabilno, trijumf Finske

Fudbaleri Finske savladali su Dansku 1:0 (0:0) u meču prvog kola grupe B na Evropskom prvenstvu. Utakmica se odigrala u sjenci pada danskog fudbalera Kristijana Eriksena. Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je da je stanje danskog fudbalskog reprezentativca Kristijana Eriksena stabilizovano i da je primljen u bolnicu nakon što je u današnjoj utakmici protiv Finske na Evropskom prvenstvu pao na travu.

 

Stanje danskog igrača Kristijana Eriksena je stabilno i on je budan u bolnici.

Kako je večeras prenio Fudbalski savez Danske, Eriksen će u bolnici biti podvrgnut dodatnim testiranjima, on je budan i u stabilnom stanju, nakon što je pao na travu u završnici drugog poluvremena utakmice na stadionu Parken. Njega su ljekari reanimirali 10 minuta, a sa terena je iznijet u svjesnom stanju.

Kako je prenijela evropska kuća fudbala, poslije zahtjeva igrača obje ekipe, Uefa je pristala da se utakmica nastavi.

Odigrana su posljednja četiri minuta prvog poluvremena, poslije toga je bila petominutna pauza, a zatim je nastavljeno drugo poluvrijeme.

UEFA je nakon što se danski reprezentativac Kristijan Eriksen srušio na travu saopštila da je utakmica Danske i Finske suspendovana .

Eriksen je pao na teren u 40. minutu utakmice na stadionu Parken.

Reanimirali su ga ljekari na terenu, a okružili su ga danski fudbaleri koji su plakali.

LTakođe i sudija i finski reprezentativci su napustili teren.

Navijači su na tribinama ostali u šoku i nevjerici i mnogi su plaklali.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније