Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2021. 23:32   >>  23:31 1

SELEKTOR NIJE ZABRINUT

Radulović: Ova dva meča su donijela mnogo toga

Selektor fudbalera Crne Gore Miodrag Radulović kazao je da su utakmice sa Izrealom i BiH donijele dosta toga dobrog, uprkos tome što su "sokoli" upisali remi i poraz.

"Poraz nije prijatan, ali nakon svega, kad se podvuče crta, ove dvije utakmice su nam donijele dosta toga. Prije svega u momentu kad treba da proširimo sastav. Dobili smo nekoliko igrača koji mogu da konkurišu za mečeve u septembru, a imali smo korist i od povratka Marka Vešovića, kao i Marka Jankovića", rekao je Radulović.

 On je priznao da je Izrael bio prejak večeras za njegovu ekipu.

"Mlađi igrači koji su sad bili došli su da osjete kako je igrati na ovom nivou. Naišli smo na Izrael koji je igrao u praktično punom sastavu, sa Zahavijem, Solomonom , Nathom koji je u Partizanu, igračima iz Vitesea, Genta... Mislim da su u ovom trenutku prejaki za nas i teško bi bilo koja ekipa poslije 15 sastanaka mogla da im suprotstavi. Nisam zabrinut, iako niko ne voli da gubi", kazao je Radulović.

Selektor je vidio na koga može da računa u nastavku kvalifikacija.

"Ali, imala je poentu ova utakmica. Tačno smo vidjeli ko može, ko ne može. Igrači iz manjih liga mnogo teže podnose ovaj ritam, teško se prilagođavaju na brzu igru, na duel igru koju je diktirao Izrael. U prvom poluvremenu smo mogli donekle da pariramo, ali kako je vrijeme odmicalo bilo je toga sve manje. Poremetila nas je i iznuđena izmjena Tomaševića, i Simić je imao tegobe sa disanjem, žalio se i Vešović, tako da nam je malo bilo šest izmjena. Bio je mnogo jak tempo za prijateljsku utakmicu", istakao je Radulović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније