Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 05. 2021. 11:15 >> 11:12

TUHEL

Kamenčić u cipeli "građana"

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da su njegovi igrači bili odlučni da osvoje Ligu šampiona i da je ekipa željela da bude "kamenčić u cipeli" Mančester sitija.

"Nevjerovatno je podijeliti ovo sa svima. Uspjeli smo. Ne znam šta da osjećam. Bio sam toliko zahvalan što sam drugi put u finalu. Osjećao sam se drugačije. Bilo smo nekako... Moglo se osjetiti da smo blizu. Igrači su bili odlučni da osvoje ovo", rekao je Tuhel za BT Sport, prenio je Skaj.

Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu u Portu pobijedio Mančester siti sa 1:0. Jedini gol postigao je Haverc u 42. minutu.

"Željeli smo da budemo kamenčić u njihovoj cipeli. Hrabrili smo jedni druge da budu još bolji, da budu hrabriji i da prave opasne kontranapade", naveo je Tuhel.

On je osvojio prvu titulu u Ligi šampiona u svom drugom finalu, nakon što je prošle sezone sa Pari Sen Žermenom izgubio od Bajerna iz Minhena sa 0:1.

Fudbaler Čelsija Mejson Maunt rekao je da mu se ispunio san i da je njegova ekipa sada najbolja na svijetu.

"Ovo je nevjerovatno, prethodno sam igrao dva finala sa Čelsijem i oba izgubio, koliko to boli... Igrali smo protiv jakih ekipa, došli do finala i pobijedili. U ovom trenutku mi smo najbolja ekipa na svijetu. To niko ne može da nam oduzme", rekao je on.

Maunt je pohvalio protivnika, šampiona Premijer lige Mančester siti.

"Kakav je tim Mančester siti. Vidjeli ste šta su uradili u Premijer ligi. Ovo je bila teška utakmica. Dali smo gol i branili smo se. Sve smo dali i pobijedili smo. Svi su zaslužni za ovo. Moj tata je došao, rasplakao sam se kada sam ga vidio", rekao je on.

"Uraditi ovo, a onda ići na Evropsko prvenstvo... Vidjećemo neke igrače Sitija i znam da će biti teško. Zaslužili su da budu ovdje. Biće im teško jer ćemo se sljedeće sezone boriti za Premijer ligu", naveo Maunt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније