Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 05. 2021. 10:46 >> 10:46

HAVERC

"Radio sam 15 godina za ovo"

Strijelac pobjedonosnog gola za Čelsi u večerašnjem finalu Lige šampiona Kaj Haverc ocijenio je da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Mančester siti i rekao da je 15 godina radio za ovaj uspjeh.

"Ovo je nevjerovatan osjećaj. Zaslužili smo i sada slavimo. Dugo sam čekao na ovo i sada sam to postigao", rekao je Haverc za BT Sport, prenio je Skaj.

Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu u Portu pobijedio Mančester siti sa 1:0. Jedini gol postigao je Haverc u 42. minutu. To je njegov prvi gol u 20 utakmica u Ligi šampiona.

"Želim da zahvalim mojoj porodici, mojim roditeljima, bratu, baki... Ovdje su na stadionu. Radio sam 15 godina za ovaj trenutak i sada se ostvarilo", naveo je Haverc poslije meča.

Kapiten Čelsija Sesar Aspilikueta rekao je da će Haverc biti velika zvijezda.

"Kaj je imao tešku sezonu, ali ima jak mentalitet i ovaj momak će biti superstar. On već to i jeste i donio nam je Ligu šampiona. Trčao je kao lud i zbog toga ovo i zaslužuje", naveo je on.

Čelsi je drugi put u klupskoj istoriji osvojio titulu prvaka Evrope, prvi put poslije 2012.

"Ovo mnogo znači. Došao sam u Čelsi 2012. poslije trijumfa u Ligi šampiona i naravno da sam želio da to ponovimo. Večeras je bilo nevjerovatno. Moja porodica je ovdje, ovo je poseban dan", naveo je kapiten londonske ekipe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније