Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 05. 2021. 15:12 >> 15:16

ZVANIČNO

Spaleti naslijedio Gatuza na klupi Napolija

Bivši trener Rome i Intera Lučano Spaleti naslijedio je Đenara Gatuza na klupi Napolija, objavio je danas predsjednik tog italijanskog fudbalskog kluba Aurelio de Laurentis.

"Dobrodošao, Lučano. Zajedno ćemo obaviti dobar posao", napisao je De Laurentis na Tviteru.

Spaleti je bio bez kluba otkako je napustio Inter 2019.

Napoli je u posljednje dvije sezone, predvođen Gatuzom, ostao bez Lige šampiona. Sezonu 2019/20. taj klub je završio na sedmom mjestu na tabeli Serije A, dok je u tek završenoj bio peti pošto je u posljednjem kolu odigrao neriješeno protiv Verone.

Lučano Spaleti (62) osvojio je dva Kupa Italije i jedan Superkup sa Romom, kao i dvije titule prvaka i ruski kup sa Zenitom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније