Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 05. 2021. 16:51   >>  16:51

INCIDENT U PENAL SERIJI

Krstović: Malo su me ponijele emocije

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović rekao je, poslije osvajanja Kupa Srbije, da je bio siguran da će postići gol sa penala i dodao da su ga nakon toga "malo ponijele emocije".

"Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću biti precizan", rekao je Krstović.

Zvezda je osvojila Kup Srbije, pošto je poslije penala slavila protiv Partizana. Krstović je bio jedan od izvođača, a poslije datog gola provocirao je golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji je gurnuo loptu napadaču Zvezde u lice.

Sudija mu je pokazao žuti karton, drugi na utakmici, ali je Stojković ostao na golu do kraja penal serije zbog pravila po kojem se karton prije penala "briše".

"Malo su me ponijele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvijek podržavala, u lijepim i teškim trenucima", rekao je Krstović.

Krstović je naveo i da je večerašnji trofej nagrada za sve navijače Zvezde.

"Žao mi je što nisu bili u prilici da nas podrže na tribinama, ali vjerujem da će od ljeta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније