Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

18. 05. 2021. 14:32 >> 14:33
1

DO 2024. GODINE

Dejan Stanković produžio ugovor sa Zvezdom

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković produžio je danas ugovor sa klubom do 2024. godine.

"Preponosan sam na ukazanoj šansi od strane kluba da vodim moju Crvenu zvezdu. Hvala svima na strpljenju i povjerenju. U glavi sam imao samo produžetak saradnje na obostrano zadovoljstvo. Ima još dosta da se radi, ne odustajemo od ciljeva, treniram zlatne momke, imam sjajan stručni štab. Samo još Marakana da se otvori za publiku, pa da budemo kompletni", rekao je Stanković za sajt kluba.

Stanković je naveo da Zvezda "uvijek iziskuje novo dokazivanje".

"Kad se jedno poglavlje završi, stavi se tačka i već se prelazi na sljedeće. Mi smo spremni da odgovorimo na sve izazove. Sljedeći cilj je osvajanje Kupa i daćemo sve od sebe da donesem dugo čekanu duplu krunu. I onda ponovo od početka. Zvezda voli da se sjeća, ali traži nove izazove i uspjehe", kazao je Stanković.

Dejan Stanković je mjesto trenera Zvezde preuzeo u decembru 2019. godine i osvojio je dvije titule šampiona Srbije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније