Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 05. 2021. 23:38   >>  23:36

"BIĆE MU TEŠKO U ROMI"

Mihajlović: Murinjov dolazak dobar za Seriju A

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović ocijenio je danas da će Žozeu Murinju biti teško u Romi, ali da je njegov povratak dobar za italijanski fudbal.

"Srećan sam jer je njegov povratak dobar za italijanski fudbal. On ima harizmu i ličnost, ali posao u Romi je izazovan. Videćemo šta će se dogoditi. Njemu će biti potreban tim. Veliki igrači prave trenere velikima. Roma zaslužuje pohvalu, pošto ovo niko nije očekivao", rekao je Mihajlović, prenijeli su italijanski mediji.

Murinjo je 19. aprila dobio otkaz u Totenhemu, a u utorak je potpisao trogodišnji ugovor sa Romom.

"Uvjeren sam da će Murinjo postići dobre rezultate, možda će se čak i boriti za titulu, ali trebalo bi da bude u stanju da se dobro nosi sa okolinom. Biće mu teško", ocijenio je srpski trener.

Murinjo je već radio u Italiji, od 2008. do 2010. godine u Interu, sa kojim je osvojio dvije titule u Seriji A, Ligu šampiona, Kup Italije i Super kup Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније