Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

07. 05. 2021. 12:27   >>  12:27

ŠALIO SE SA BIVŠIM SAIGRAČIMA

Azar se izvinio zbog smijanja poslije eliminacije

Fudbaler Real Madrida Eden Azar izvinio se i rekao da nije želio da uvrijedi navijače tog kluba, nakon što se smijao i šalio sa igračima Čelsija poslije poraza u revanš utakmici polufinala i eliminacije iz Lige šampiona.

"Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nijesam namjeravao da uvrijedim navijače Real Madrida. Oduvijek mi je bio san da igram za Real Madrid i došao sam ovdje da bih pobjeđivao. Ova sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za titulu u La ligi. Naprijed Madrid", naveo je Azar na društvenim mrežama.

Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Čelsija. Londonski klub je u srijedu na Stamford Bridžu pobijedio sa 2:0, a prošle sedmice bilo je 1:1 u Madridu.

Azar, koji je odigrao 350 utakmica i postigao 110 golova za Čelsi od 2012. do 2019. godine, zamijenjen je u završnici utakmice poslije slabe igre. Po završetku utakmice belgijski fudbaler je čestitao bivšim saigračima na uspjehu, a sa nekim od njih se smijao i šalio i bio dobro raspoložen.

To je naljutilo navijače Reala i pojedine španske medije, a neki navijači su tražili od uprave da prda Azara.

Poslije 34 kola u Primeri, Atletiko Madrid je prvi na tabeli sa 76 bodova, a Real Madrid i Barselona imaju po 74 boda na drugom odnosno trećem mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније