Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

03. 05. 2021. 12:55 >> 21:12

NASILJE NEPRIHVATLJIVO

FS Engleske istražuje dešavanja na Old Trafordu

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je danas da istražuje događaje koji su doveli do odgađanja utakmice Mančester junajteda i Liverpula na Old Trafordu.

Incidenti su se dogodili u nedjelju popodne tokom protesta navijača Mančester junajteda ispred stadiona. Navijači, njih nekoliko stotina, probili su ogradu i upali na teren, gdje su uzvikivali poruke protiv vlasnika kluba, porodice Glejzer, a neki su upalili i baklje na terenu.

Utakmica je trebalo da počne u 17.30, ali je odgođena iz bezbjednosnih razloga.

FA je naveo da istražuje događaje sa Old Traforda.

"Kao dio tog procesa, FA će sarađivati sa Mančester junajtedom, Premijer ligom i nadležnima za bezbjednost", naveo je Savez, prenio je Skaj.

Britanski ministar sporta Najdžel Hadelston rekao je da je nasilje neprihvatljivo.

"U fudbalu su strasti velike, ali postoji način da protestujete i učinite da se vaš glas čuje bez povređivanja i ugrožavanja drugih. Razumijemo frustracije, ali nasilje manjine navijača juče na Old Trafordu je neprihvatljivo", naveo je ministar.

Navijači Mančester junajteda su ljuti zbog uloge kluba u osnivanju evropske Superlige i načina vođenja kluba i traže da porodica Glejzer proda klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније