Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 05. 2021. 23:35   >>  23:31

MURINJO

"Možda je sljedeće sezone prerano da se vratim"

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo kazao je da ne razmišlja previše o narednom trenerskom poslu i da će se sigurno vratiti, ali u pravi klub s pravom kulturom.

Murinjo je dobio otkaz nakon samo 17 mjeseci na klupi Totenhema i to sedam dana uoči finalnog duela Liga kupa protiv Mančester sitija, a samo dan nakon što je klub objavio da će igrati Superligu.

O planovima u budućnosti ne razmišlja previše, a kaže da je prerano da razmišlja o sljedećoj sezoni.

"Nemam planove, nastavljam s normalnim životom i osjećam da sam svjež. Osjećam da sam miran i na odmoru sam, imam više vremena radim svoj domaći zadatak i da analiziram. Vratiću se fudbalu, ne samo u pravi klub, već u pravu kulturu. Možda je sljedeće sezone prerano, vidjećemo...", rekao je Murinjo za Tajms.

Murino nije dugo bio bez posla nakon što je dobio otkaz na klupi Totenhema, ali ne u ulozi fudbalskog trenera. Murinjo je potpisao ugovor sa TalkSPORT-om, pa će biti stručni saradnik tog britanskog radija tokom Evropskog prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније