Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub

26. 04. 2021. 17:02   >>  17:03

POSTIGNUT DOGOVOR

Mediji: Nagelsman budući trener Bajerna

Julijan Nagelsman je novi trener fudbalera Bajerna, prvi je na Tviteru napisao novinar Bilda Kristijan Falk, kome je uža specijalnost ovaj fudbalski klub, a potom su priču proširili brojni mediji.

Od ranije je poznato da će Hansi Flik napustiti klupu Bavaraca na kraju sezone i kako se spekuliše preuzeti reprezentaciju Njemačke poslije Evropskog prvenstva koje se održava u junu i julu, zbog čega se nametnulo pitanje ko će ga zamijeniti.

Mladi stručnjak je već postigao usmeni dogovor sa čelnicima minhenskog giganta, ali sada predstoji naredni korak, dogovor sa upravom njegovog kluba Lajpciga, koji ga neće pustiti bez novčanog obeštećenja pošto mu ugovor ističe tek u junu 2023. godine.

Klub iz Saksonije će navodno tražiti 30 miliona eura da bi pustio mladog stručnjaka, a Bajern nudi 20 miliona, ali Kiker piše da će najvjerovatnije obje strane popustiti i naći kompromis na 25 miliona.

„Dogovor se može očekivati uoči polufinala DFB kupa u petak u Lajpcigu, kada će ovaj tim ugostiti Verder iz Bremena. Nagelsman je uvijek govorio da će odlazak iz Lajpciga razmotriti samo u slučaju da se klub složi. Očito, Lajpcig je odlučio da mu izađe u susret i pusti ga“, piše Kiker.

Čitava situacija sa trenerom je očigledno donijela dosta bure u Lajpcigu pošto je sportski direktor kluba Markus Kreše podnio ostavku.

Nagelsman je do sada trenirao Hofenhajm i Lajpcig, tako da bi prelazak u Bajern predstavljao ogroman korak naprijed u karijeri 33-godišnjeg stručnjaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније