Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

21. 04. 2021. 17:14 >> 17:15

TRAŽI MANJI BROJ UTAKMICA

Kuman kritikovao UEFA: Potrebne su reforme

Trener fudbalera Barselone Ronald Kuman kritikovao je danas Evropsku fudbalsku uniju (Uefa) uz ocjenu da su potrebne reforme u fudbalu, poput manjeg broja utakmica.

"Slažem se sa (trenerom Mančester sitija Pepom) Gvardiolom kada je u pitanju broj utakmica koje igrači moraju da odigraju tokom sezone. Previše je, nemoguće je", rekao je Kuman, a prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Barselona je uz Real Madrid i Juventus, ostala jedan od osnivača Superlige Evrope, takmičenja koje je u protekla dva dana napustilo čak devet ekipa osnivača.

Superligu su napustili prvo Mančester siti i Čelsi, zatim Mančester junajted, Arsenal, Totenhem i Liverupul, a danas i Atletiko Madrid, Inter i Milan.

Kuman je dodao i da danas svi pričaju o Superligi, a da Uefa ne obraća pažnju na igrače.

"Jedino do čega im je stalo je novac. U Primeri je isto. Pogledajte raspored. Sjutra igramo u 22.00, jednostavno moramo da zaštitimo igrače", rekao je 58-godišnji trener.

Holandski trener je rekao i da je razgovarao sa predsjednikom kluba o novoj ligi, uz ocjenu da najviše želi ono što bi bilo dobro za klub.

"Ja nijesam portparol kluba. Moj posao je da se pripremim za utakmicu. Moramo da vidimo kako će se sve odvijati. Mi samo želimo ono što je najbolje za klub, ali ako neko mora da govori o ovoj temi, to je predsjednik", zaključio je Kuman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније