Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 04. 2021. 17:10   >>  17:09

SERIJA A

Milan jedva sa Đenovom, Atalanta srušila Juve, "petarda" Lacija

Fudbaleri Milana pobijedili su danas na svom terenu Đenovu sa 2:1, u utakmici 31. kola italijanskog šampionata.

Milan je poveo u 13. minutu kada je strijelac bio Ante Rebić, a izjednačio je Matija Destro u 37. minutu. Pobjedu domaćima donio je fudbaler Đenove Đanluka Skamaka, koji je postigao autogol u 68. minutu.

"Roso-neri" sada imaju 20 pobjeda i drugi su na tabeli sa 66 bodova, osam manje ali i utakmicom više od prvoplasiranog gradskog rivala Intera.

Đenova je pretrpjela drugi uzastopni poraz, ukupno 13. u Seriji A i zauzima 14. mjesto na tabeli sa 32 boda.

Fudbaleri Atalante pobijedili su danas na svom terenu ekipu Juventusa sa 1:0. Pobjedu ekipi iz Bergama donio je Ruslan Malinovski u 87. minutu meča.

Atalanta se nalazi na trećem mjestu Serije A sa 64 boda, dok je Juventus četvrti sa 62 boda.

Fudbaleri Lacija pobijedili su u Rimu ekipu Beneventa sa 5:3.

Domaći tim je poveo autogolom Fabija Depaolija u 10. minutu, prednost je u 20. minutu uvećao Ćiro Imobile na asistenciju srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića, da bi treći gol za rimski tim postigao Hoakin Korea sa penala u 36. minutu.

Marko Sau je u 45. minutu smanjio rezultat, ali je Lacio do četvrtog pogotka došao autogolom Lorenca Montipa u 48. minutu.

Do kraja meča gosti su postigli još dva pogotka preko Nikolasa Viole sa penala u 63. minutu i preko Kamila Glika u 85. minutu.

Konačan rezultat postavio je Imobile svojim drugim golom na meču, u šestom minutu nadoknade vremena.

Na tabeli, Lacio je na šestom mjestu sa 58 bodova, dok je Benevento na 16. mjestu sa 30 bodova.

Bolonja je na svom terenu savladala Speciju sa 4:1.

Rikardo Orsolini je u 12. minutu bio precizan sa "bijele tačke" za domaći tim, a Musa Barou je u 18. minutu uvećao prednost.

Adrian Ismajli je u 34. minutu smanjio prednost Bolonje, da bi Matijas Svanberg golovima u 54. i 60. minutu postavio konačan rezultat.

Bolonja se nalazi se na 11. mjestu sa 37 bodova, dok je Specija na 14. mjestu sa 32 boda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније