Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 04. 2021. 13:07   >>  13:06

EMERI

"Protiv Dinama smo prikazali svoju najbolju igru"

Trener fudbalera Viljareala Unaj Emeri rekao je da je njegova ekipa u pobjedi protiv zagrebačkog Dinama u Ligi Evropa prikazala svoju svoju najbolju igru.

"Odigrali smo dobro, prikazali svoju najbolju igru individualno i timski. Ozbiljno smo pristupili utakmici poštujući Dinamo. Bili smo svjesni da je Dinamo dinamična i talentovana ekipa pa nijesmo spekulisali kako bi se mogla odvijati utakmica nego smo ušli u nju kako bismo opet pobijedili", rekao je Emeri, prenosi Hina.

Viljareal je, poslije pobjede od 1:0 u prvom meču četvrfinala, i sinoć pobijedio Dinamo na svom terenu sa 2:1 i plasirao se u polufinale Lige Evropa.

"Ideja je bila biti strpljiv i kontinuirano dezaktivirati Dinamovu igru. Zato smo ih stiskali agresivno, nastojali smo da onemogućimo njihovu igru. Bili smo totalno ozbiljni", rekao je Emeri čija je ekipa nakon prvih 45 minuta vodila sa 2:0.

"U drugom dijelu smo održali isti liniju, igrali smo na isti način onemogućavajući im da se vrate. Istina je da su imali priliku za gol u 50. minutu. Imao je Dinamo još neke svoje prilike, ali imali smo ih imali i mi. Znali smo da imaju iskustva u preokretima, ali im nijesmo dopustili da ga ostvare", dodao je on.

Emeri će se u polufinalu suočiti s Arsenalom, klubom u kojem je radio prije dolaska u Viljareal. Španski tim će pokušati da preskoči tu stepenicu nakon što je do sada četiri puta "padao" u evropskim polufinalima.

"Imamo priliku da preskočimo tu prepreku polufinala i to protiv Arsenala što će biti teško. Čekamo to kao nešto jedinstveno. Daću sve od sebe da razbijemo tu barijeru i zato ćemo maksimalno trenirati, šteta što nas publika neće gledati u tom pokušaju", rekao je Emeri koji je sa Seviljom osvajao Ligu Evropa od 2014. do 2016.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније