Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 04. 2021. 11:14 >> 11:15

PORAZ OD REALA

Klop: Nijesmo zaslužili bolji rezultat

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa zaslužila poraz od Real Madrida u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona.

"Prvo i najvažnije, mislim da nijesmo zaslužili pobjedu, nijesmo igrali dovoljno dobro i to mi je najveća briga. Posebno u prvom poluvremenu nijesmo igrali dovoljno dobar fudbal. Primili smo prvi gol, drugi smo im dali kao na tacni (poslije greške Trenta Aleksandra-Arnolda), ali to nije bio pravi problem utakmice", rekao je Klop, prenio je Skaj.

Fudbaleri Liverpula izgubili su sinoć u Madridu od Reala sa 1:3, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona.

Dva gola za Real postigao je Žunior Vinisijus u 27. i 65. minutu, a u 36. minutu strelac je bio Marko Asensio. Jedini gol za Liverpul postigao je Mohamed Salah u 51. minutu.

"Naravno da su primljeni golovi problem, ali to nije zapravo problem. U drugom poluvremenu smo bili bolji, postigli smo gol što je bilo jedino pozitivno u utakmici i tako stoje stvari. Da li smo zaslužili više od 1:3? Nisam siguran", naveo je Klop.

Trener Liverpula ocijenio je da sudija utakmice Feliks Brih ima "nešto lično" protiv fudbalera "crvenih" Sadija Manea. Tokom jedne akcije Mane je išao ka golu, a njemački sudija procenio je da igrač Reala Lukas Vaskes nije napravio prekršaj na ivici šesnaesterca, nekoliko trenutaka prije nego što je Asensio postigao gol na drugoj strani.

"Situacija sa Sadiom, ne razumijem ono što je sudija uradio. Ja mislim da je to nešto lično, pošto je tu situaciju, koja je čist prekršaj, procijenio kao da je (Mane) simulirao ili nešto drugo. Od tada, kad god je Sadio pao na travu, sudija nije uradio ništa. To nije u redu i to sam mu rekao poslije utakmice, da mislim da nije pošteno prema Maneu", naveo je Klop.

Njemački trener rekao je da nije sudija kriv za poraz Liverpula.

"Nije on (Brih) izgubio utakmicu. Nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat, ali u takvim trenucima vam je potreban dobar sudija. To bi bilo dovoljno", naveo je Klop.

Revanš utakmica igra se za sedam dana na Enfildu u Engleskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније