Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 04. 2021. 13:52 >> 13:56
1

ZAVRŠENA AUKCIJA

Kapitenska traka Ronalda prodata za 64.000 eura

Kapitensku traku koju je poslije utakmice sa Srbijom u Beogradu bacio portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, kupila je na humanitarnoj aukciji kompanija Mozzart i time obezbijedila 7,5 miliona dinara (oko 64 ooo eura) za liječenje dječaka Gavrila Đurđevića.

Aukciju je preko sajta Limundo sprovela organizacija "Zajedno za život", a završena je jutros u 9.38, kada je ponuda kompanije Mozzart proglašena za najbolju.

Gavrilo Đurđević ima šest mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije. Za njegovo liječenje potrebno je 2,5 miliona eura.

Srbija i Portugal su prošle subote odigrali 2:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a meč je obilježila kontroverzna situacija u finišu.

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo postigao je gol u nadoknadi vremena za pobjedu od 3:2, ali je loptu iz gola izbacio reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

Na video snimku vidi se da je lopta prešla gol liniju, ali sudija to nije mogao da provjeri pošto na stadionu "Rajko Mitić" nema VAR tehnologije.

Ronaldo je bio bijesan zbog te odluke, bacio je kapitensku traku na travu i krenuo je da izlazi sa terena, a poslije toga sudija je odmah označio kraj utakmice.

Jedan dežurni radnik na stadionu "Rajko Mitić" uzeo je traku sa terena i odlučio da je donira kako bi se pokrenula humanitarna aukcija za liječenje šestomjesečnog dječaka iz Kragujevca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније